Український воїн показав, що таїться за цифрою 200... Це коли під час бою, ти чуєш крик побратима. Крик душі Filipp Gogol (Пугач) розмістив на своїй стоірнці у facebook.

Скріншот повідомлення // www.facebook.com/profile

Чоловік у декількох реченнях відтворив всі емоції і відчуття з поля бою, коли під приціл потрапляє хтось із близьких друзів.

"Давайте сюди, він ще дихає !!! І в найскладніших умовах, забувши про стерильності, брудними, тремтячими руками засипаєш "целакс" і шепочеш, як молитву: тихо, тихо браток..ти чого, зараз, зараз все буде ... все буде !!!!! Коли розвалений УАЗ вичавлює божевільну швидкість і під пострілами, відчайдушний шофер виводить машину з під обстрілу, а фельдшера під божевілля "танцю" старої розвалюхи-швидкої намагаються створити диво ... і поклавши руку на плече, кажуть водію: - не метушися, ось і все ..", - йдеться у повідомленні.

Війна на Донбасі, фото: штаб ООС

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Найважчим є момент, коли про важку втрату треба повідомити рідним. Нестерпний біль матері і молодої вдови мало хто може витерпіти без сліз.

"Коли в холодні стіни моргу, приїжджає командир, побратим ... і дає нову форму ... так положено ... так потрібно і курить сигарету за сигаретою, лише кадик ходить ходором ..., а треба рідним повідомити. І знаєте чоловіки плачуть ... Це довга дорога навіки додому і мати на колінах біля порога, божевілля виття ... і мовчиш, лише повторюєш, як мантру: -Пробачте ... вибачте ... не вберегли ...", - додає автор.

І дитина з переляканим поглядом, і виття молодої вдови. Це стукіт землі по кришці труни і горілка на поминках, а перед очима стрічка на фото, тоді перед виїздом ... він так завзято сміється.

За звичайною цифрою 200 цілі долі, цілі життя військових.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після придушення ворожої агресії ЗСУ взяли під контроль ситуацію на Донбасі — звіт ООС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зброю до рук, боятися ніколи - український воїн відновив болючі події під Слов'янськом, неможливо повірити.

Також "Знай.ua" писав, у жорсткій сутичці на Донбасі поранено українських військових, розвідка ЗСУ повідомила про втрати ворога