Президент Володимир Зеленський останнім часом поводиться неадекватно. А люди з близького оточення глави держави натякають, що між президентом і його прес-секретарем зовсім не робочі стосунки.

Про це заявив глава і засновник партії "5.10" Геннадій Балашов на своєму YouTube -каналі.

За словами Балашова, в урядовому кварталі стали поширюватися чутки про те, що Юлія Мендель і Володимир Зеленський - коханці. Більш того, подейкують, що прес-секретар президента вагітна від нього.

Балашов порівняв Зеленського з Януковичем, який, коли став президентом, сховався в Міжгір'ї і став жити разом з куховаркою:

"А тепер маленький хлопчик прийшов до президентського палацу і став схильний до тих же слабкостей. Він почав користуватися тими, хто поруч з ним".

А поруч, як зазначає Балашов, виявилася саме Мендель. Зв'язок президента з прес-секретарем пояснює, чому Зеленський закриває очі на те, як непрофесійно діє Мендель, як грубить журналістам і на інші її промахи.

І якщо Мендель дійсно завагітніла від Зеленського, то це - початок кінця для його президентської кар'єри, вважає Балашов.



"Жіноча половина України не пробачить йому цього. Всі милувалися його дружиною Оленою, яка створила з хлопчика чоловіка. І тут, пройшов рік, почалися чутки про коханку і її вагітність".


Про вагітність Мендель від Зеленського Геннадій Балашов також заявив в ефірі 4 каналу.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

При цьому, він не захотів назвати конкретні джерела такої інформації, а лише сказав, що "такі чутки ходять на Печерських пагорбах". За словами Балашова, видає Зеленського і його "неадеквата поведінка".

"Диму без вогню не буває. Ви подивіться на поведінку Зеленського, він же неадекватний. Він їздить по містах, щоб відвернути увагу. Ось навіщо він поїхав в Одесу? Це рівень президента відкривати стадіон? Чому він не веде переговори щодо Донбасу? Його ж через це вибрали", - каже Балашов.

Засновник партії "5.10" зазначив, що вже скоро ця інформація стане публічною і вибухне "бомбою" у всіх ЗМІ.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юлія Мендель "загуляла" з Зеленським в Одесі

Як повідомляв портал Знай.ua, рейтинг Зеленського всього за місяць знизився на 9 відсотків

Також Знай.ua писав, більше половини українців не задоволені президенством Зеленського