Доволі курйозний та унікальний випадок стався з міністром оборони Молдови. Так, Олександр Пинзарь просто на військових навчаннях отримав ляща, а точніше спіймав рибу, яка сама стрибнула у відкритий люк БТР, коли той їхав у ньому.

Відповідний відеоролик з цим він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Ще на початку липня міністр оборони республіки Молдова Олександр Пинзарь побував з інспекцією на полігоні в селі Бульбоака, де перевірив роботу бронетанкових частин і прокатався на БТР.

Щоправда, запам'ятався цей день для міністра не лише інспекцією, а й подією, яка сталася під час самої поїздки. Так, коли останній мчав у бойовій машині з відкритим люком, аби, мабуть, краще розгледіти дорогу, він спіймав ляща - рибина буквально сама стрибнула чиновнику в руки.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Правда, вона злегка промахнулася і, пролетівши повз здивованого міністра оборони, пірнула в люк. І варто зауважити, що видовище вийшло красивим і епічним.

"Друзі, сьогодні я ділюся з вами моментом, який приємно здивував мене, це було несподівано, навіть смішно Зізнаюся, що я не великий шанувальник риболовлі, але я бажаю всім рибалкам такий же удачі, яка дісталася мені, коли я навіть не очікував цього", - написав він, оприлюднивши ролики.

За кілька днів відео встигли оцінити сотні глядачів, а сам ролик почав подорожувати мережею. Водночас, не усі повірили, що все, що відбулося, було чистою випадковістю і позмагалися в дотепності.Також один з користувачів впізнав в рибі товстолобика, додавши, що стрибки з води - це просто їх дивна звичка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 5 днів без сну і права на помилку: як наші воїни змагаються за звання найкращої групи спецпризначення

Як повідомляв Знай. ua, Путіна вже тіпає від Зеленського: "Обіцяв вирішити"

Також Знай. ua писав, Резніков спрогнозував повернення Донбасу: "Займе мінімум 25 років"