У Липецькій області Російської Федерації сталася ДТП з автобусом, на якому перебували громадяни України. Автобус зіткнувся з вантажівкою "ГАЗ", унаслідок аварії транспортний засіб загорівся. Повідомляється про 5 постраждалих осіб.

Про це повідомляє російське пропагандистське інформаційне агентство РИА Новости.

ДТП сталося на 375-му кілометрі траси М-4 "Дон" в Єлецькому районі біля населеного пункту Хмелінець. Пожежники оперативно прибули на місце ДТП, локалізували і загасили вогонь.

Всього в автобусі перебувало 39 громадян України, у тому числі неповнолітня дитина.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Трьох постраждалих було госпіталізовано, решта була розміщена в місцевому готелі.

За попередніми даними, автобус направлявся з українського окупованого міста Донецьк у російське місто Санкт-Петербург. Російське інформагентство назвало автобус "рейсовим".

В Україні ж продовжують суспільне обговорення іншого резонансного ДТП. 14 липня правоохоронці показали знімок, де зображені четверо загиблих у ДТП під Києвом членів сім'ї і їх син, що вижив.

На фото зображені загиблі подружжя Олексій і Надія Цурканові, чотирирічна дочка Влада, 10-річний син Володимир і 12-річний Святослав (крайній праворуч). Старший хлопчик вижив, але втратив всіх членів сім'ї. Зараз за його життя борються лікарі.

При цьому спікер Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко звернув увагу, що через законодавчі дірки безкарними залишаються тисячі п'яних водіїв.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові стався непересічний випадок загоряння автомобіля, причини якого виявилися вкрай незрозумілими. До моменту приїзду рятувальників на місце полум'я охопило моторний відсік і заднє ліве крило дорогого гібридного американського авто.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві в ніч на 7 червня на вулиці Гната Хоткевича спалахнула масштабна пожежа. Вогонь з'явився на території колишньої автомобільної бази. Полум'я охопило приміщення і перекинулося на припарковані поруч машини.

Також портал "Знай.uа" писав, що в місті Татарбунари Одеської області загорілися господарські будівлі з живністю на одному з приватних дворів.