У Києві в п'ятницю, 17 липня, о 20:10 по спецлінії 102 надійшла інформація про те, що на проспекті Перемоги біля входу на станцію метро "Шулявська" стався вибух. У результаті інциденту постраждав чоловік, який проходив повз станції. Відомо, що його вже госпіталізували.
За викликом негайно виїхали наряди поліції, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи та представники інших профільних служб.
Про це йдеться в повідомленні Нацполіції Києва.

За версією правоохоронців, вибух стався в урні. В результаті один чоловік отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували в найближчу лікарню. Зараз особа потерпілого встановлюється.

Також поліцейські з'ясовують всі обставини вибуху. Вибухотехніки обстежили прилеглу територію. Ніяких підозрілих або небезпечних предметів не було виявлено.

На відео з місця інциденту, яке з'явилося на Facebook-сторінці "Київ Оперативний", видно, що вибух пошкодив вікна станції метро. Тим часом метро працює в звичайному режимі, а станція "Шулявська" вже відкрита для пасажирів.

вибух на Шулявці, фото Нацполіції

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Нагадаємо, в метро Харкова назріває скандал і бунт співробітників. Все через те, що їм не виплачують зарплати з березня місяця. Співробітників залякує начальство і загрожує звільненням, тому багато хто відмовився говорити про проблеми підприємства.

Як повідомляв портал Знай.uа, в харківському метро після страйку машиністів зменшили інтервали між потягами до 11 хвилин і через це на платформах почали збиратися натовпи людей.

Також портал Знай.uа писав, що у четвер, 16 липня, в Києві відбулася дика ДТП. Водій Daewoo збив хлопчика, який вискочив на дорогу на велосипеді.