20 липня — день, коли ваша увага буде потрібно тим, хто слабший або менше вас. Більшості знаків не рекомендується вирішувати фінансові проблеми сьогодні, давати в борг або здійснювати великі покупки. В іншому день досить сприятливий.

Овен

Важко буде зосередитися на справах. Доводиться відволікатися на розмови, які далеко не завжди вам цікаві, а також вести довгі дискусії, відстоюючи свою точку зору. Звична робота даватиметься важче, ніж зазвичай, особливо якщо займатися нею доводиться разом з малознайомими і не заслуговують довіри людьми.

Телець

Жінки часто виводять вас з рівноваги недоречними зауваженнями. Намагайтеся не піддаватися на провокації: якщо виникне сварка, відновити стосунки буде важко. Можуть нагадати про себе давні недруги, але зараз ви не станете жертвою їх інтриг.

Близнюки

Не розмовляйте з незнайомцями, навіть якщо вони здаються вам привабливими. День буквально “кричить” про ризик обману, крадіжки або шахрайства.

Рак

Йде вдалий час як для професійної діяльності, так і для любовних стосунків. Ви зможете з новими силами взятися за будь-які справи. Якщо якісь зустрічі зриваються, значить, так і повинно бути, і не потрібно йти наперекір долі.

Популярні новини зараз

Чоловікам віддаватимуть дітей після розлучення: з'явився революційний законопроект

Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть

Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок

Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші

Показати ще

Лев

Зараз вам потрібно тримати ніс за вітром. Доведеться проявити чимало активності, щоб досягти позитивних результатів. Постарайтеся налагодити стосунки з людьми, з якими хочете продовжити співпрацю. Бережіть здоров'я, уникайте стресових ситуацій і ризику.

Діва

Цей період підходить для активних дій і розширення кола ділових знайомств. Ви можете отримати цікаву пропозицію. Вдасться вирішити спірні питання. Проводьте більше часу в спілкуванні з приємними людьми, друзями або за своїм улюбленим заняттям.

Терези

День буде спокійним і приємним. Чи він ознаменується значними перемогами і проривом у справах. Зате можна буде довести до кінця те, що було почато раніше, вирішити питання, над якими ви останнім часом багато міркували. Деякі Ваги помітять те, на що раніше не звертали уваги, і змінять ставлення до звичних речей. Порадують зустрічі з друзями.

Скорпіон

Приділіть час старшому поколінню. Йому потрібна ваша допомога, а вам — мудрі поради та настанови. Провідайте бабусю з дідусем, робіть добрі справи, наприклад, — принести продуктів старенької сусідки.


Стрілець

Попереду вас чекають позитивні зміни, підготуйтеся до них, пристебніть ремінь. Небезпечно збирати в собі дратівливість, не помітите, як почнете рвати і метати через якусь дрібницю.


Козеріг

День Вас чекає неспокійна і суперечливий. Ситуація змінюється часто, з'являються приводи для радості, і хвилювання, і для засмучення. Незважаючи на це, ви зберігаєте самовладання, не піддаєтеся емоціями і у всьому, що робите, керується здоровим глуздом. Такий підхід дозволяє вирішити багато проблем, причому часто ви справляєтеся з ними швидше, ніж очікували. Увечері добре приймати гостей, влаштовувати домашні свята або якісь заходи для близьких.В

Водолій

На роботі ніяких серйозних змін не передбачається. Краще зайнятися тим, що дається вам без особливих зусиль. В цей день будьте обережними в усьому, що робите і говорите. Постарайтеся уникати спілкування з людьми, в яких відчуваєте злу силу. Хтось може вам позаздрити.


Риби

Ставте перед собою реальні завдання. Не варто намагатися когось обдурити. Єдиний результат, якого ви досягнете при цьому, – зіпсований настрій. Мало того, що ви потрапляють нерви собі, так ще це рикошетом торкнеться і оточуючих.