Українці часто потрапляють в неприємні ситуації через якість придбаних продуктів “з сюрпризами”. Черговий “подарунок” отримав клієнт супермаркету АТБ в Херсоні на вулиці Ушакова.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне фото опублікував Telegram-канал “Народний ревізор”.

"Занадто багато живих бактерій. Усе частіше до нас звертаються покупці з подібною проблемою: терміни придатності в порядку, а в йогурті вже завелася пліснява. Ось і цього разу покупець відкрив упаковку і був вражений жахливого запаху і грибка. Рекомендуємо брати максимально свіжу молочну продукцію, бажано, щоб до закінчення терміну придатності було не менше 6-7 днів", -йдеться у повідомленні.

АТБ, фото: Телеграм / Народний ревізор

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Залишається лише ще раз закликати людей до пильності. Перед тим як купити якийсь товар, уважно огляньте його, чи немає на ньому чогось дивного. Перевірте цілісність упаковки.

Переконайтеся в тому, що у продуктів харчування не закінчився термін придатності. І якщо вас хоч якийсь момент бентежить в товарі, відмовтеся від його придбання, і візьміть іншу упаковку або банку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Варто нагадати, що напередодні в Росії, а точніше в Калінінграді, під час відкриття магазину "Пятерочка" PR-менеджер, яка також приїхала на подію, назвала місто "з@лупою", чим сильно образила місцевих жителів.

Нагадаємо, що відомий український супермаркет мережі "АТБ" вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напакований битим склом.

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і стала "моделлю" – "Мою дівчину рвало"