Глава парламентського комітету з питань соціальної політики Галина Третьякова так і не змогла сказати, скільки саме заробляють народні депутати. Відповідне питання їй поставили журналісти на черговому брифінгу. Третьякова заявила, що прожитковий мінімум в Україні необхідно збільшити, проте журналісти пов'язали її слова з необхідністю збільшення заробітних плат чиновників.


Раніше Галина Третьякова виступала з заявами про те, що зарплати чиновників занадто маленькі. Вона вважала, що зарплати в розмірі 42 тисяч гривень недостатньо, щоб покрити всі основні потреби політиків. Третьякова заявила, що політикам необхідні додаткові юридичні витрати, додаткова охорона і т.д. Крім того, необхідно забезпечити цілий штат чиновників.
Журналісти вважають, що ініціатива підняти прожитковий мінімум пов'язана з бажанням Третьякової збільшити заробітну плату народних депутатів, оскільки вона також прив'язана до прожиткового мінімуму. Однак Третьякова заявила, що нічого подібного вона не мала на увазі, більш того, вона хоче відв'язати розрахунок зарплати депутатів від прожиткового мінімуму.

Нагадаємо, скандальна Ірина Фаріон назвала Зеленського "біологічним сміттям": "IQ на рівні недорозвиненості".

Як повідомляв Знай.ua, у Львові на суд над Фаріон не прийшов адвокат: "Потребує 50 тисяч".

Знай.ua писав, львів'яни вийшли на захист скандальної Фаріон: "Язик подав до суду на мову".

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще