Збройні Сили України є надійним щитом. Ми можемо бути в цьому впевнені, так як українські захисники і представники інших сил оборони навіть під час діючої домовленості про припинення вогню на Донбасі продовжують виконувати свої завдання. Про це повідомили в ранковому зведенні прес штабу ООС.

Читайте Знай в Google News!

Збройні формування РФ 7 серпня тричі порушили встановлений режим на ділянках відповідальності українських підрозділів. Були зафіксовані неприцільні постріли зі стрілецької зброї біля селища Новолуганське, а також з підствольного гранатомета біля Шумів в Донецькій області і автоматичного станкового гранатомета — поруч з селом Майське. Наші військові не піддавалися на провокації, тому з боку українських військ вогонь у відповідь відкритий не був.

Ситуація на Донбасі, фото: pressjfo.news

Крім того, ще два порушення з боку противника відмічено поблизу непідконтрольних українському Уряду населених пунктів Ужівка та Золоте-5. На цих ділянках фронту ворог проводив інженерні роботи всупереч домовленостей, які були досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи. ООС

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

За поточну добу, 8 серпня, обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовані не були. Також повідомляється про відсутність втрат і поранених серед особового складу Об'єднаних сил України.

Українські військовослужбовці в будь-який момент можуть почати діяти відповідно до норм міжнародного права і законодавства України, якщо з боку противника буде зафіксовано порушення домовленостей. Незважаючи на встановлені заходи повного припинення вогню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою. Українські воїни та представники інших складових сил оборони продовжують виконувати свої завдання за призначенням. Слава Україні! ООС

Нагадаємо, на Донбасі окупанти підозріло затихли і влаштували провокацію - ЗСУ заявили про повну готовність, звіт ООС.

Як повідомляв "Знай.ua", "Режим тиші" на Донбасі: окупанти спробували "огризнутися" гранатометами, ЗСУ швидко припинили провокації.

Знай.ua писав, що режим тиші на Донбасі зривають поодинокі постріли найманців Путіна: ЗСУ розкрили підступну тактику.