В ефірі телепередачі "Ревізор" на "Новому каналі" була перевірена їдальня в школі, де навчався президент України Володимир Зеленський. Юлія Панкова розповіла про враження від ревізії. Спочатку, незважаючи на старий радянський ремонт, кухня здалася їй досить чистою і охайною. Холодильники були обвішані пам'ятками про правильне зберігання продуктів, а всередині спостерігалася повний порядок.

Читайте Знай в Google News!

Проблемою стала присутність алюмінію, з якого зроблені робочі поверхні. При попаданні в організм, ця речовина накопичується в тканинах мозку, печінки і кісткової тканини. Це може привести до неврологічних порушень, ломоти кісток, а також вплинути на пам'ять і мову. При цьому посуд емальований і щербатий.

Юлія Панкова повідомила: "я спробувала страви в цій їдальні. Борщ був зварений не на бульйоні і без м'яса. Печінка була солодкуватою, а картопляне пюре - правильної консистенції. Словом, всі страви дуже смачні. За всі страви я заплатила близько 15 гривень". Однак потім їй на очі попався тарган і кухар, який брудними руками торкався до готових страв. Через це вона не змогла дати табличку шкільній їдальні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, "Все що від вас потрібно — це сидіти мовчки з онуком": син поїхав з країни і приголомшив матір своїми словами.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна потребує у Європейському тарифному регулюванні для електромереж-Аріель Коен.

Знай.ua писав "Виглядає цілком реалістично": Зеленський вирішив підняти мінімалку з 1 вересня.