Колишній міністр культури і народний депутат, відома співачка Оксана Білозір поїхала відпочивати на море в Україні. Оксана Білозір опублікувала фотографію, на якій сфотографувала свою тінь на тлі вечірнього Чорного моря.

Про це написала Оксана Білозір в соціальній мережі Facebook.

"Море- наше, благодать - Божа, Сонце і Я:)))!Все це - УКРАІНА", - написала Оксана Білозір.

Судячи із фото, Білозір сидить на лежаку і спостерігає за морем, перед її очима величезний піщаний берег і зовсім небагато відпочиваючих.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Завдяки коментарям підписників, стало відомо, що вона відпочиває неподалік від Южного.

"Гарного відпочинку)))!", "Сестро, я не зрозумів - а чого не до мене, в Южне?..", "Гарного відпочинку", - написали користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кума Порошенка Білозір згадала про Батьківщину та закликала українців переосмислити життя: "Повинні навчитися".

Як повідомляв Знай.uа ексглава Мінкульту Білозір заявила, що її отруїли в Кабміні – "Я не могла ходити". Колишня глава Мінкульту Оксана Білозір відверто розповіла про той періоді, коли вона була народним депутатом і про те, як їй довелося лікуватися після отруєння. Вона зізналася, що очікувала набагато більшого від роботи в міністерстві.

Знай.uа писав, кума Порошенка Білозір потонула в міцних руках українських героїв - "Дорогі мої...". Білозір привітала українських військових, ветеранів Афганської війни, тих, хто і сьогодні захищає країну від путінських бойовиків. Оксана Білозір опублікувала фотографію, на якій її сфотографували з мужніми воїнами.