Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Українці масово відлітають закордон - Укрзалізниці довелося вжити заходів

Незважаючи на пандемію коронавірусної хвороби COVID-19 все більше українців відправляються в подорожі, в тому числі літаком і за кордон. Одним з основних авіаційних хабів країни залишається Бориспільський аеропорт біля Києва, однак, до нього необхідно ще дістатися. Один з найшвидших і зручніших способів потрапити туди - це скористатися послугами "Укрзалізниці" та її спеціального Експресу до аеропорту. Тут на мандрівників чекає хороша новина - кількість щоденних рейсів зросла вдвічі.

Зеленський, фото сайт Президента

"Випивка з бійцями" як ознака радянізації - блогер "розібрав по кісточках" крилату фразу Зеленського

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

На зустрічі з бійцями ЗСУ в Донецькій області, Володимир Зеленський вимовив фразу, яка стала мемом: "З бійцями іноді потрібно випити". Фраза розлетілася по Інтернету, і зараз її активно обговорюють блогери. Зокрема, Сергій Висоцький висловив думку, що ця фраза – навіть не стільки заохочення алкоголізму, скільки "Прояв глибинної радянізації".

Банкомат, скріншот: YouTube

Українці прощаються з грошима - тепер вони все частіше…

В Україні продовжує зростати тенденція до використання безготівкових розрахунків платіжними картками замість зняття готівки з карт. Можна припустити, що пандемія коронавірусної хвороби COVID-19 теж мала вплив на цю статистику, оскільки ряд експертів озвучила думку, що користування готівкою може бути фактором ризику зараження небезпечною хворобою.

КДБ Білорусі, РБК

"Не потрібно рипатися", - українців припинили пускати до Білорусі перед виборами

У неділю, 9 серпня в Білорусі пройдуть президентські вибори. До ЗМІ просочилася інформація, що напередодні події державної важливості в країну припинили пускати українців. Як повідомляє "Страна", їх журналістів не пропустили 8 серпня через українсько-білоруський кордон без пояснення причин. При цьому прикордонники натякнули на "розпорядження зверху".

Весілля скріншот з YouTube

Догулялися до "Червоної зони", - у Чернівецькій області весілля спровокували новий спалах ковіду

Літо - сезон весіль, а весілля в Українському селі завжди проходять з розмахом. Їх не святкують у вузькому сімейному колі, на такий захід збирається все село, а часом приходять навіть жителі найближчих околиць. Однак під час пандемії коронавірусу, сільське весілля може сприяти поширенню вірусу. Так сталося в Чернівецькій області.