В Україні різко скоротили кількість ПЛР-тестувань: у МОЗ пояснили, що відбувається

У той час, коли захворюваність недугою впала майже на 20%, 8 серпня було проведено 14 973 досліджень на коронавірусну інфекцію методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР), що на 22,6% менше в порівнянні з попередньою добою, і 7 015 досліджень методом імуноферментного аналізу (ІФА) на антитіла до коронавірусу, що на 65,9% менше в порівнянні з 7 серпня.

Лабораторія, коронавірус, фото: Pixabay

Тривожні кнопки та камери в кожному купе —"Укрзалізниця" посилить безпеку пасажирів

"Укрзалізниця" готує план заходів щодо підвищення безпеки перевезень у пасажирських поїздах. При цьому увагу буде приділено відразу п'яти основним напрямкам. Про це заявили представники пресслужби в п'ятницю, 7 серпня. Повідомляється, що компанія планує значно зменшити кількість випадків криміногенних подій.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Укрзалізниця, скріншот відео

Навчання в умовах епідемії: українським школярам і батькам сказали, чого чекати 1 вересня

Українцям пояснили, що навчальний рік у школах навіть в умовах епідемії розпочнеться традиційно 1 вересня. Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль сказав в інтерв'ю "Радіо Свобода". Однак в регіонах з червоної зони дітям все-таки доведеться вчитися дистанційно, оскільки регіон буде на карантині.

Навчання, скріншот: YouTube

Комунальники Кличка зіпсували повітря на очах у киян - "А Віталіку норм"

Стало відомо про те, як по Києву їздить комунальний транспорт України. Викиди шкідливого газу перевищують норму. Таким чином, повідомляється, що викиди газу з комунального транспорту столиці завищені в кілька разів. На ролику, який з'явився в мережі завдяки спільноті Київ Оперативний, видно, як з трактора тягнеться великий клубок диму, який просто закриває вид на дорогу.

Вибори в Білорусі: ОМОН почав затримувати протестувальників, але відхопив "по голові" сповна

У Білорусі вибори президента закінчилися масовими заворушеннями. Проти протестувальників був використаний увесь арсенал правоохоронців, у тому числі гумові кулі, світло-шумові гранати і водомети. Однак, подекуди мітингарі виявилися спроможними дати відсіч міліції. На записі можна побачити, як рішучий наступ натовпу протестувальників дозволяє відтіснити людей у чорному одязі - ймовірно, співробітників ОМОНу.

Протести в Білорусі, скріншот: YouTube