Обстріли не були зафіксовані на більшості ділянок відповідальності українських підрозділів за останню добу. Українські військові продовжують дотримуватися режиму припинення вогню і знаходяться напоготові, щоб в іншому випадку зробити Адекватне реагування на ймовірні провокаційні дії противника.

Читайте Знай в Google News!

Водночас, поблизу Авдіївки у ранковий та післяобідній час зафіксовано вогневу активність збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї. В обох випадках постріли були провокативними та не несли загрози життю нашим воїнам, тому українські захисники зброю у відповідь не застосовували. Також, минулої доби, виявлено факти інженерного обладнання позицій у бік наших підрозділів неподалік населених пунктів Хутір Вільний з напрямку тимчасово окупованого Золотого-5 та Новгородське з напрямку непідконтрольної Широкої Балки.

Однак за минулу добу українськими військовослужбовцями було задокументовано 4 випадки порушення домовленостей з ворожої сторони. Режим повного припинення вогню був досягнутий 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи і введений 27 липня.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Показати ще

Особовий склад Об'єднаних сил продовжує обходити втрати і поранення, ситуація контролюється з боку українських захисників.

Від початку поточної доби, 15 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано. Наші військовослужбовці продовжують виконувати поставлені завдання і перебувають напоготові надати відсіч у разі загрози їхньому життю чи здоров’ю. Слава Україні!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ціна перемир'я - життя українського захисника: ранкове зведення із зони ООС.

Як повідомляв "Знай.ua", на Донбасі "режим тиші" розірвали гранатометні постріли найманців Путіна: ЗСУ заявили про повну готовність.

Знай.ua писав, що на Донбасі окупанти провокують ЗСУ на зрив "режиму тиші": стріляють з гранатомета і стрілецької зброї.