Українські захисники продовжують повністю контролювати ситуацію виконувати свої завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил під час діючої домовленості про повний і всеосяжний режим припинення вогню.

Читайте Знай в Google News!

15 серпня на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. Військовослужбовці Об’єднаних сил й надалі дотримуються умов припинення вогню та готові реагувати на будь-які дії з ворожої сторони.

Ситуація повністю контрольована і від початку поточної доби не було зафіксовано будь-яких порушень з боку противника, на фронті спостерігається затишшя. З боку українських захисників відсутні будь-які поранення або бойові втрати.

Наші захисники не втрачають пильності та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Слава Україні! ООС

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі під час "режиму тиші" чути тільки провокації: ЗСУ у відповідь мовчать. Особовий склад Об'єднаних сил продовжує обходити втрати і поранення, ситуація контролюється з боку українських захисників.

Як повідомляв "Знай.ua", ціна перемир'я – життя українського захисника: ранкове зведення із зони ООС.

Знай.ua писав, на Донбасі "режим тиші" розірвали гранатометні постріли найманців Путіна: ЗСУ заявили про повну готовність.