Протести в Білорусі не вщухають. Протестувальники вимагають відставки глави держави і проведення повторних, чесних виборів. У зв'язку з цим чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко прийняв рішення провести власний мітинг на підтримку самого себе. Журналісти поговорили з учасниками цього мітингу і дізналися від прихильників чинної влади багато цікавого про "справжніх винуватців" протестів.

У мережі поширюється відео, на якому одна з учасниць мітингу на підтримку Лукашенка висловлюється про протестувальників. Тут можна почути типові штампи пропаганди, які раніше застосовувалися в Україні. Жінка заявила, що в протестах беруть участь тільки "наркомани", яким "дали випити і все оплатили". Жінка назвала навіть суму, яку "отримують" протестувальники – за її словами, за кожен вихід на акцію людям платять по 50 євро.

Зрозуміло, Учасниця мітингу на підтримку Лукашенка вважає винними у всьому Захід. Нібито Прибалтика "прислала" протестувальникам 120 000 євро. На питання, звідки така інформація, жінка відповіла:"в інтернеті прочитала". Крім того, вона "прочитала", що Сполучені Штати нібито надіслали 1000 солдатів НАТО для вторгнення в Білорусь. "Щоб нас погубити", тривожним голосом заявила Учасниця акції на підтримку Лукашенка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Лукашенко забарикадувався в Білорусі і нікого не впускає, але... готовий до діалогу.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Зеленського просять ощасливити білорусів — як і росіян-Лукашенко не очікує такого підступу.

Знай.uа писав, Зеленський в люті, так як Білорусь віддала "вагнерівців" Росії: "уникнути відповідальності ніхто не зможе".