Президентські вибори в Білорусі відбулися 9 серпня. За офіційними результатами, Лукашенко, який обіймає посаду президента з 1994 року, переміг на виборах з великим відривом від інших кандидатів. Результати виборів викликали масові протести, які тривають досі.

Читайте Знай в Google News!

Однак, як передає Телеграм-канал "Протести у світі", Олександр Лукашенко йде шляхом ескалації протестів, не бажаючи чути білорусів.

Олександр Лукашенко, скріншот відео

"Лукашенко йде шляхом ескалації протестів, не бажаючи чути білорусів. Він виключив можливість діалогу з Координаційною радою опозиції.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Крім того, Лукашенко попередив білорусів, що погрози на адресу ОМОНівців і держслужбовців не залишаться без відповіді:

"Погрози на адресу ОМОН і держслужбовців будуть витравлені "розпеченим залізом", - сказав Лукашенко.

Також він заявив, що "найближчими днями" вирішить проблему з ситуацією в країні. "Нам готували цю колотнечу, планують це і направляють США" - додав Лукашенко.

Скріншот: Телеграм / Протести у світі

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гройсман відреагував на призначення Христі Фріланд міністром фінансів Канади: "Є справжнім другом". Христя Фріланд стала першою жінкою на посаді міністра фінансів Канади після відставки Білла Морно. Також вона збереже за собою посаду віцепрем'єр-міністра країни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що у Путіна повідомили про саміт "нормандської четвірки" стосовно Донбасу: готується нова зустріч