Мер Дніпра Борис Філатов критично висловився про нібито відродження футбольного клубу " Кривбас "(Кривий Ріг). Нагадаємо, справжній ФК "Кривбас" припинив існування в 2013 році через відсутність коштів. Президент Володимир Зеленський доручив своїй команді відродити "Кривбас", але метод для цього обрали дуже оригінальний - перейменування іншого Криворізького клубу "Гірник".

Борис Філатов розкритикував цю ідею, причому зробив це в нецензурній формі. Всі свої думки він висловив на своїй сторінці в Facebook. Він саркастично написав ,що" молить бога "про те, щоб не прийшла ідея таким же чином відродити інший футбольний клуб," убитий "Ігорем Коломойським - ФК"Дніпро". І дійсно, історія " Дніпра "дуже схожа з історією" Кривбасу", але якщо другий був офіційно ліквідований, перший юридично все ще існує, і ще не визнаний банкрутом. Правда, навіть у списку клубів, що беруть участь в аматорському чемпіонаті України, ФК "Дніпро" не значиться.

ФК "Кривбас" відроджують на базі футбольного клубу "Гірник" (Кривий Ріг). Цей клуб веде свою історію з 1920-х років, він навіть старший за "Кривбас", хоч і існував з перервами. Президент ФК" Гірник " Олександр Караманіц вже оголосив про перейменування футбольного клубу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.иа", мер Києва Віталій Кличко руками своїх друзів з "будівельної мафії" будує житлові комплекси на місці дитячих садків.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Також, "Знай.иа" писав, що міський голова Борис Філатов розповів городянам, наскільки він знесилив від багаторічної боротьби.