Працівники часом думають про звільнення. І якщо це не секундне бажання як відповідь на критику начальника, а систематичне бажання кардинально поміняти своє життя – то потрібно зважитися і діяти. Однак не варто робити цього в невідомість. Найкраще підшукувати нове робоче місце, поки у вас ще є стабільний заробіток. Існують правила, як зробити це правильно і не підставити себе.

Читайте Знай в Google News!

Важливо вирішити всі нюанси на старій роботі. Якщо вас не влаштовує зарплата, то варто спочатку обговорити можливі умови з роботодавцем і вирішуватися на перехід в іншу фірму, коли ви точно будете знати, що тут перспективи не світять.

Не варто завчасно розповідати про свої плани. Само собою. Керівник не зрадіє такій інформації і вас можуть просто звільнити ще до того, як ви знайдете хорошу роботу. З колегами також краще поки не ділитися, ця інформація легко може дійти до начальства і поставить вас в негарне становище.

Робота, фото pxhere

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Сховавши резюме від вашого нинішнього роботодавця, якщо ви розміщуєте його на платформі з пошуку роботи. А під час телефонної розмови з HR-ом не бійтеся задавати питання і цікавтеся спірними моментами.

Навіть коли ви отримали запрошення на роботу мрії, не варто йти, грюкнувши дверима і спалюючи Мости. Попередити начальство за 2 тижні, постарайтеся розійтися полюбовно. Прощальний скандал нікому не піде на користь і до того ж ніколи не знаєш, з ким доведеться працювати в майбутньому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці восени зіткнуться з перерахунком пенсій, подорожчанням долара і оренди.

Як повідомляв Знай. ua, підвищення мінімалки в Україні, чия зарплата зросте з наступного року

Також Знай. ua писав, що українців залякали масовими звільненнями-залишилося сім днів.