На Бориспільській автомобільній заправній станції 29-річний місцевий житель Максим Янов викрав дівчинку. Це сталося на вулиці Лютнева, 1. За словами очевидців, батько дитини в цей момент знаходився в автомобілі, а сама дівчинка зайшла з мамою на заправку і розглядала іграшки, поки жінка стояла на касі. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в київській області.

Читайте Знай в Google News!

У цей момент невідомий чоловік підійшов до дитини і взяв її на руки, після чого він встиг вийти на вулицю, змусити дівчинку сісти до себе в машину і сховатися в невідомому напрямку.

Для розшуку зловмисника і затримання, за словами глави поліції Київської області Андрія Непобутова, була введена спеціальна поліцейська операція "Перехоплення". Підозрюваний був затриманий в межах міста, завдяки тому, що були залучені наряди місцевої поліції, столиці та сусідніх областей на ряду зі співробітниками Управління карного розшуку поліції Київської області.

Представники правоохоронних органів повідомляють: "Незважаючи на всі складнощі пошуків, працівникам поліції вдалося розшукати викрадача протягом двох годин і врятувати дівчинку від біди. Зловмисником виявився 29-річний чоловік місцевий житель. Дівчинку повернули батькам неушкодженою". Деякі користувачі iнтернету в соціальних мережах розповіли про доброчесність цієї людини, так як є його знайомими.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Зі зловмисником зараз ведуться слідчі заходи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські захисники на Донбасі взяли ситуацію під контроль - тиша на всіх ділянках.

Як повідомляв "Знай.ua", на Закарпатті заробітчанин вночі накинувся на стареньку з ножем - "Мало заробив"

Знай.ua писав, у зірки групи "Дискотека Аварія" знову весілля.