У середу, 16 вересня, майже по всій території України прогнозується тепла і сонячна погода. На Заході країни буде і зовсім спекотно, а температура повітря місцями підніметься до +30 градусів.

Бабине літо також триватиме на Півдні України, де температура повітря буде в межах +26 +29 градусів. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Водночас з теплом в Україні спостерігатиметься хмарність без опадів. Але вона швидко відійде і сьогодні-завтра в Україні все одно ще буде сухо і переважно сонячно, обіцяє синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Температура повітря 16 вересня очікується в межах +25 +30 градусів. Трохи свіжіше буде на північному сході України. У Сумській, Харківській, Луганській областях протягом дня +20 +24 градуси", - пише синоптик.

У Києві в середу очікується суха і тепла погода. Температура повітря в столиці складе близько +28 градусів.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

16 вересня вшановується пам'ять святих Домни і Василини Великої. За старих часів у цей день спостерігали за мурашниками: якщо мурахи спорудили собі великі купи до осені, то слід готуватися до суворої зими.

погода на 16 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.