У Карпатах стартували зйомки українсько-італійського проєкту «Коза Ностра»спільного виробництва FILM.UA Group і Pepito Produzioni.

В основі сюжету – історія взаємин домашньої робітниці Влади Кози та Фредо Лагана, який відіграє не останню роль в італійському мафіозному клані Коза Ностра. Фредо нещодавно повернувся з тюрми та не дуже орієнтується у новому світі навколо.

Він втратив контроль над своїм бізнесом, та й в родини – суцільні проблеми. І саме Влада стане «секретним українським інгредієнтом», який допоможе італійському мафіозі не тільки повернути колишню могутність, а ще й залагодити конфлікти із дітьми.

Головну роль Влади Кози зіграє відома українська акторка Ірма Вітовська («Таємний щоденник Симона Петлюри», «Брама», «Мої думки тихі»).

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Зйомки «Кози Ностри» відбулися в Карпатах 15-16 вересня, а далі в Італії: у Римі та на Сицилії.

Прем’єру заплановано на 2021 рік.

Нагадаємо, популярна співачка, зірка шоу "Танці з зірками-4", дружина і мама двох діти Санта Дімопулос днями відсвяткувала перший день народження доньки Софії. Так, 14 вересня артистка опублікувала в мережі фото Софії і зворушливо привітала доньку теплими словами.

Як повідомляв Знай.ua, відомий російський співак, виконавець хіта "Голубая луна" Борис Моїсеєв став банкрутом. Артист буквально залишився без коштів до існування, йому навіть немає на що купити продуктів.

Також Знай.ua писав, що українська ведуча Олександра Кучеренко, також відома як дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова, продовжує розвиватися як телеведуча - відтепер вона щоранку на телеканалі ICTV вестиме рубрику #33за3.