На території України вперше відбудуться двосторонні навчання повітряно-тактичної групи Сил спеціальних операцій Збройних Сил США в Європі з відпрацювання спільних завдань з підрозділами Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зокрема військовослужбовці обох країн десантуватимуться з літаків США із з використанням парашутних систем різного типу, виконуючи операції в рамках українсько-американського навчання "Rapid Trident".

Передбачається синхронізація дій підрозділів спеціального призначення з використанням повітряного та наземного компоненту, американських літаків Lockheed МС130 а також конвертопланів Bell V-22 Osprey.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Проведення двостороннього навчання в рамках стратегічного командно-штабного навчання “Об’єднані зусилля – 2020” дозволить продемонструвати готовність України дати відсіч збройній агресії самостійно та з використанням механізмів міжнародної підтримки, також – підвищити взаємосумісність з силами і засобами НАТО

Bell V-22 Osprey, фото ЗСУ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніцой розлютила обрана МОН тема для першого уроку школярів: "Виховати універсальну робсилу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування.