Нардепи вщент рознесли поданий Урядом Проект бюджету на 2021 рік: сотні мільйонів на "відосики" і дачі, мільярди – на сумнівні запозичення

Обіцяна Головою Верховною Радою Дмитром Разумковим на початку пленарного тижня презентація розробленого Урядом Проекту держбюджету на 2021 рік нарешті відбулася. Проте, навіть попри заявлене в документі значне збільшення рівня доходів країни, що ніби сягнуть позначки у 1 трильйон 71 млрд грн – а це на 92 млрд більше, ніж у 2019 році – дочекатися масштабної підтримки нардепів так і не вдалося. Навпаки, представники більшості депутатських фракцій та груп наголосили на чисельній купі "проколів" та "фінансових спекуляцій" в документі, відзначивши, що даний Проект лише призведе до масової "епохи бідності". Подробиці дізнавалися Знай.ua.

В Раді, фото liga.net

Навальний у німецькій клініці перетворився на "вищу істоту сучасного суспільства": "Розуміє, де ставити лайки"

Російський опозиційний лідер Олексій Навальний на своїх сторінках в соціальних мережах опублікував нове звернення, в якому йдеться про досягнення після отруєння "Новачком" і виходу з коми.

Олексій Навальний, скріншот з відео

Ленін Росії не потрібен: Жириновський виступив з пропозицією продати вождя

Політик і лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський пропонує владі Російської Федерації відмовитися від тіла Володимира Ілліча Леніна в Мавзолеї, так як нещодавно американський художник Девід Датуна виявив бажання про придбання тіла радянського вождя для приміщення його в спеціально побудованому мавзолеї у Вашингтоні.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Володимир Жириновський, скрін з відео

Борець за права жінок, про яку знімали фільми: померла відома суддя Верховного суду

Померла суддя Верховного суду США Рут Гінзбург. Їй було 87 років.

У США увечері 18 вересня померла Рут Бейдер Гінзбург, найстарша з членів нинішнього складу суддів Верховного суду США. Про це повідомляє CNN, посилаючись на заяву суду.

Рут Гінзбург, Фото Getty Images

Арахамія побажав "Слузі народу" на місцевих виборах міцне фіаско: "Погані дороги, брудні вулиці..."

Як виявилося, в партії "Слуга народу" вважають, що їй вигідно не набирати більшість в регіонах, оскільки відповідальність за те, що відбувається там буде не на них.

Давид Арахамія,фото з вільних джерел