Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України посмертно солдату Юрію Горайському за особисту мужність і героїзм, які були виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності держави, самовіддане служіння Українському народу. Про це передали в Офісі президента.

Читайте Знай в Google News!

Вручення високої нагороди та ордена" Золота Зірка " президентом відбулося під час робочої поїздки на Тернопільщину. Їх прийняла Дочка загиблого воїна. "Хотілося без пафосу, без церемоній вручити цю нагороду", - заявив Володимир Зеленський перед рідними Юрія, під час спілкування з якими відзначив жертовність Горайського, віддавши своє життя за країну.

У загиблого залишилися дочки, дружина і батьки. Володимир Зеленський подякував їм усім за Героя, який віддав своє життя заради нас. "Все, що ми можемо сьогодні зробити, – це пам'ятати таких людей, пам'ятати таких героїв", – підсумував президент.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, експерт розкрив подробиці загибелі Сергія Бодрова: "Шансів просто не було". За словами експерта "Брат" загинув в результаті обвалення гірських порід, на яких була колосальна кількість льоду.

Як повідомляв "Знай.ua", в Чернівцях озвірілий Отелло перетворив кохану на боксерську грушу: "Б'є, значить любить?". Повідомляється, що до поліції звернулася 24-річна мешканка Чернівців заявивши про те, що її побив 28-річний знайомий.

Знай.ua писав, Під Харковом підліток жорстко розправився з чоловіком на очах у друзів: "Скинув у ставок і штовхав на дно палицею"