За народними віруваннями здатність до чаклунства є вродженою. Серед іншого, на магічний "потенціал" людини може впливати і знак Зодіаку, під яким людина народилася. Згідно з багатьма повір'ями, особливі сили мають Леви, Скорпіони та Водолії.

Читайте Знай в Google News!

Гороскоп, фото pxhere

Лев (23 липня - 22 серпня)

Леви займають третє місце за чародійною силою. Зі своїми здібностями їїм слід бути обережними — вони здатні накоїти лиха, якщо хтось їм не сподобається. Досить одного погляду жінки-Лева, щоб їх "жертва" немов впала у стан гіпнозу.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Астрологи рекомендують знаходити з представницями цього знака зодіаку якесь взаєморозуміння, і намагатися не дратувати і не ображати цих жінок, оскільки в гніві вони страшні і непередбачувані. Але якщо з ними подружитися, вони можуть стати кращими подругами для жінок і вірними супутницями для своїх чоловіків - їх відданості може позаздрити будь-хто.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Люди, народжені під знаком Скорпіона, посідають другу сходинку за своєю потойбічною силою. Такі жінки — вроджені спокусниці. Вона здатні захомутати чоловіка, навіть одягнувши скафандр. Підозрювати в невірності жінку-Скорпіона собі дорожче: немає більш вірної супутниці життя, ніж жінка-Скорпіон.

Але якщо чоловік спробує зрадити своїй супутниці, яка має надприродні здібності, то він гірко про це пошкодує. Тому астрологи рекомендують другим половинкам не давати приводів для ревнощів жінці-Скорпіону. Весь праведний гнів обрушиться на голову невірного чоловіка, а вже як пошкодує про це суперниця - навіть слів не підібрати.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Жінок-Водоліїв традиційно вважають найсильнішими відьмами, хоча часто самі володарки таємничих сил нічого не підозрюють. Але вони легко йдуть по життю, займаючи лідерські позиції. А їх партнери стають успішними і багатими, не розуміючи, звідки вся ця вдача. Жінки-Водолії можуть витягти людину з депресії, принести успіх, захистити від домашніх негараздів і принести благополуччя на роботі. Головне для них — це зрозуміти своє життєве призначення і могти йому слідувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вчені налякали розмірами самої величезної акули на Землі.

Як повідомляв портал Знай.иа, астрономи змогли зняти те, що відбувається на Марсі.

Також Знай.ua писав, що не зрадять і не обдурять: астрологи назвали найвірніші знаки Зодіаку.