В Інтернеті з'явилося відео самого падіння АН-26 під Чугуєвом і кадри з машини швидкої допомоги, де перебував Віталій Вільховий з 90% опіків тіла, 25 Вересня 2020 року. Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомляє про те, що станом на 12:15 пошукові роботи на місці аварії літака завершені, в результаті яких були знайдені тіла всіх 25 загиблих при падінні. Президент Володимир Зеленський підписав указ про оголошення 26 Вересня Днем жалоби.

Читайте Знай в Google News!

На відео падіння видно, що літак заходив на посадку і попередньо включив фари. Посадкова смуга знаходилася зліва, тоді як борт різко повернув направо і через кілька секунд зіткнувся з землею. В результаті вижив лише В'ячеслав Золочівський, у якого струс мозку, травма ноги та забої, тоді як Віталій Вільховий загинув у харківській лікарні.

На відео, наданому Telegram-каналом "Чугуївська правда", показані кілька секунд біля машини швидкої допомоги, в якій тоді знаходилися два вижили хлопця, зліва можна побачити Віталія.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Представники Повітряних сил ЗСУ спростовують інформацію про те, що літак повинен був пройти Капітальний ремонт. Дані про неготовність судна до виконання польотів і плани про його ремонт не відповідають дійсності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Відмова двигуна, особи загиблих і останнє повідомлення": з'явилися нові деталі трагедії під Чугуєвом з юними курсантами.

Як повідомляв "Знай.ua", дивом врятований під Чугуєвом боєць загинув, Зеленський терміново примчав до Харкова.

Знай.ua писав, 800 годин, 10 злетів і посадок-стали відомі останні слова пілота АН-26, який розбився в Чугуєві.