Зеленський після аварії АН-26 під Чугуєвом взявся за оборону - "Перевірити все"

Після моторошної авіакатастрофи літака АН-26 під Харковом президент України Володимир Зеленський доручив перевірити всі оборонні контракти, які пов'язані із закупівлею військової техніки.

За дорученням президента будуть проаналізовані всі інші випадки, які сталися в Україні. Правоохоронці активізують перевірку всіх оборонних контрактів, посилять контроль за розслідуванням всіх злочинів, скоєних у сфері оборони, які пов'язані із закупівлею військової техніки.

Зеленський, фото сайт Президента

Авіакатастрофа під Чугуєвом: перші кадри після аварії вiд яких терпне серце, медики боролися до останнього

В Інтернеті з'явилося відео самого падіння АН-26 під Чугуєвом і кадри з машини швидкої допомоги, де перебував Віталій Вільховий з 90% опіків тіла, 25 Вересня 2020 року. Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомляє про те, що станом на 12:15 пошукові роботи на місці аварії літака завершені, в результаті яких були знайдені тіла всіх 25 загиблих при падінні. Президент Володимир Зеленський підписав указ про оголошення 26 Вересня Днем жалоби.

Кашпіровський допоміг? Тимошенко вперше з'явилася на публіці після важкої хвороби

Лідер політичної партії "Батьківщина" та народний депутат Юлія Тимошенко після інтенсивної терапії та тривалого лікування змогла перемогти коронавірусну інфекцію Covid-19. Тепер перша жінка в українській політиці приступила до своїх звичних обов'язків.

Юлія Тимошенко, скріншот: YouTube

Зеленський не стримався після падіння АН-26 під Чугуєвом: "Наполягаю на тому..."

На офіційній сторінці президента України Володимира Зеленського в Telegram був опублікований текст, пов'язаний з учорашньою страшною трагедією-падінням літака Ан-26 біля Чугуєва. Держава втратила 26 своїх гідних синів, 25 загинули на місці і ще один в харківській лікарні, від опіків, несумісних з життям.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Збиті майором курсантки після ампутації не можуть думати про майбутнє: "Тікала з палати"

П'яний майор Володимир Холодний скалічив трьох молодих курсанток військово-медичної академії на своєму автомобілі 25 серпня. З того моменту минув місяць, дівчата досі перебувають на лікуванні. Попереду їх чекає тривала реабілітація.

Курсанти, скріншот: YouTube