Овен

Цей день може виявитися сприятливим для всього, що пов'язано з любов'ю і особистим життям. Одиноким представникам знака потрібно більше часу проводити поза стінами будинку, так як є ймовірність зустріти свою долю. Уникайте боргових зобов'язань.

Телець

У цей час потрібно проявити активність, особливо в питаннях, що стосуються зустрічей, контактів і зв'язків. Якщо виникнуть розбіжності з коханою людиною, постарайтеся не посилювати становище з'ясуванням відносин. Незабаром все утрясеться само собою

Близнюки

У цей день ви здатні домогтися гарних результатів, але справлятися з поставленими завданнями краще поодинці. Не виключено, що ваші успіхи не дадуть спокійно спати таємним заздрісникам, і з їх боку можуть бути провокації. У неправедних вчинках допомоги від зірок чекати не варто.

Рак

В даний період не варто зайвий раз проявляти ініціативу і брати на себе відповідальність. Вас не тільки не оцінять по заслугах, але можуть навіть звинуватити у всіх помилках і прорахунках, які допустили колеги. Але якщо у вас попросять підтримки, не відмовляйтеся простягнути руку допомоги.

Лев

Леви, перерахуйте грошики-сьогоднішній день хороший для походу по магазинах. Але в кулінарні відділи зірки радять не заглядати — обмежтеся зміною гардероба. А солодкі подарунки ви можете зажадати від шанувальників / прихильниць - не переживайте, закохані не розоряться (тим більше, романтичну вечерю ніхто не відміняв)

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Діва

Більше часу приділіть роботі з інформацією. Не дозволяйте собі втручатися в сумнівні справи, не зв'язуйтеся з авантюристами. Доведеться постаратися, щоб зберегти мир у відносинах з коханою людиною. Зате йде вдалий час для покупок.

Терези

Вас чекає успіх у справах за умови, що ви не станете хитрувати. У вас вистачить дипломатичних здібностей знаходити потрібні слова в спілкуванні зі співрозмовником і вміння приймати вірні рішення. Співпраця обіцяє виявитися досить вигідним.

Скорпіон

Скорпіони, намагайтеся уникати фізичних і емоційних навантажень — день хороший для спокійної роботи по дому і для спілкування з приємними людьми. Про всяк випадок здзвонитеся з друзями - у них багато цікавих ідей. Сьогоднішнім вечором очікуються сюрпризи від шанувальників / прихильниць з минулого-вони про вас не забули, так що не розслабляйтеся.

Стрілець

Багато радості принесе спілкування з друзями. Ви напевно будете раді побачитися з давніми знайомими; крім усього іншого, від них ви почуєте масу цікавого. Уникайте серйозних рішень, пов'язаних з фінансами.

Козоріг

Сьогодні постарайтеся проаналізувати різні сторони своєї індивідуальності і відкрити в собі те, що вже давно ховається десь глибоко всередині. Ви можете повернутися до світу зовсім новою стороною, якщо перестанете ховати від усіх свої страхи і тривоги. Ви досконалі і цілком можете цим пишатися.

Водолій

Якщо ви запланували якісь важливі справи на першу половину дня, будьте готові до затримок, неприємних подій, невдалих збігів, через які важко буде завершити розпочате вчасно. Пізніше ситуація зміниться на краще, ви відчуєте підтримку зірок.

Друга половина дня підходить для того, щоб братися за щось нове. Ймовірні зміни на краще у відносинах з людьми, які особливо важливі для вас. Буде простіше ладити навіть з тими, з ким ви останнім часом часто сварилися. Всі образи і претензії залишаються в минулому.

Риби

Риби, ви можете самі скласти сценарій на сьогоднішній день, а зірки вам допоможуть. Пам'ятайте, що ви під опікою долі і не бійтеся нових вражень. Призначайте зустрічі, влаштовуйте побачення, організовуйте заходи — все пройде відмінно. А ввечері солодкий сюрприз від домочадців - вони знають про вашу любов до шоколаду.