26 вересня, в суботу пішов з життя колишній голова Київської міської державної адміністрації Іван Салій. Його син Костянтин заявив про те, що причиною смерті став тромб, що відірвався. При цьому, дата похорону 76-річного колишнього київського градоначальника не повідомляється. Про неї сповістять всіх, хто побажає прийти попрощатися з політиком. Про це повідомило видання "ТСН".

Читайте Знай в Google News!

Раніше, в 1992-1993 роках він був представником президента в Києві і головою КМДА. Він покинув посаду в результаті розбіжностей з президентом України тих років, Леонідом Кравчуком. Згодом двічі обіймав посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації.

Іван Салій ще був заступником міністра транспорту України і народним депутатом Верховної Ради I і III скликань. Він є автором цитати: "Напевно, це українська ментальність". Що було сказано у відповідь на питання, чому в Україні владу лають.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленському показали "запечатаний" вихід, де причаїлися путінські орки: "Готові в будь-який момент..."

Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського прокоментував загострення в Нагірному Карабасі: "Глибоко стурбовані"

Знай.ua писав, Макрон закликав Лукашенко піти з поста президента: "тримається силою". "Те, що відбувається в Білорусії, — це криза влади, авторитарної влади, яка не здатна зрозуміти логіку демократії і тримається силою.