35-річний французький шкільний учитель Сільвен Елен заявив про те, що йому не дозволили викладати у французькому дитячому садку через скарги батьків, дитина яких злякалася педагога. Справа в тому, що його тіло, обличчя і язик покриті татуювання, а завдяки хірургічному втручанню, білки очей стали чорними. Про це повідомляє CNN.

Читайте Знай в Google News!

Однак він продовжує викладати дітям старше шести років, які після початкового шоку просто не звертають увагу на його зовнішність. "Всі мої учні та їхні батьки завжди ставилися до мене спокійно, тому що вони мене знають. Тільки коли люди бачать мене здалеку, вони можуть припустити щось погане", - заявив Елен.

За підрахунками чоловіка, йому довелося перебувати під голками татуювальників близько 460 годин, а татуювання він почав робити лише в 27 років, коли у нього сталася "екзистенціальна криза". У минулому році він викладав в дитячому садку початкової школи в передмісті Парижа, проте батьками одного з дітей була подана скарга в органи освіти, так як дитині, у якого Сільвен Елен навіть не викладав, почали снитися кошмари після зустрічі з чоловіком.

Представник місцевого управління через кілька місяців заявив про угоду з татуйованим викладачем про відмову від роботи з дітьми до шести років. 35-річний шкільний вчитель любить свою роботу і буде дотримуватися обраної кар'єри. І сподівається показати учням необхідність приймати людей, що відрізняються від норми. "Можливо, коли вони стануть дорослими, вони будуть більш відкритими", - додав Елен.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зворотний відлік: у Нью-Йорку епічно закінчать 2020 рік, Підготовка до апокаліпсису в розпалі.

Як повідомляв "Знай.ua", одна з перших проповідниць покинула церкву і стала стриптизеркою.

Знай.ua писав, Адель "зголодніла" по чоловікам за час важкого розлучення: помітили з відомим репером.