Грошове дерево часто можна зустріти в будинках господинь. Ця рослина невибаглива в догляді, корисно і красиво. Однак фахівці з китайського вчення феншуй переконані, що дерево можна посадити так, щоб воно не тільки добре росло, але і приваблювало в будинок удачу і фінанси.

Читайте Знай в Google News!

За феншуй багатство, достаток в житті людини має проявляється в багатьох сферах життя: це і духовність, і культура, і матеріальні блага.

Толстянка (друга назва грошового дерева) має м'ясисті листя, в яких накопичуються поживні речовини. Розмір багатства залежить від того, наскільки листя рослини в будинку м'ясисті.

Грошове дерево, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Важливо посадити дерево самостійно. Для посадки можна укоренити відросток або використовувати доросле деревце, придбане в магазині. Заздалегідь підготовлений горщик наповни відповідним грунтом, зроби поглиблення, опусти туди саджанець. Далі закрий коріння, ущільни субстрат, доповісти землю і полів.

Зоною багатства в будинку вважається південний схід приміщення. Визначити сторони світу в будинку допоможе компас. При цьому важливо приділити увагу правильному оформленню цієї зони багатства.

Рослині в будинку повинно бути затишно і комфортно, йому повинно бути достатньо світла, регулярно провітрюватися і чисто. Для того, щоб грошове дерево повністю розкрило свої здібності і активно привертало достаток в будинок, добре розставити навколо кілька фігурок золотого, зеленого і синього відтінків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, авокадо виживе і на Марсі, вчені розкрили несподівані властивості знайомого всім плоду.

Як повідомляв Знай. ua, на Закарпатті з'явиться Чайна плантація, як в Індії.

Також Знай. ua писав, що тернопільських студентів вигнали в поле, але пари не скасували.