Монарше подружжя роз'їхалися після карантину - королева Єлизавета ІІ повернувся до королівської резиденції Беркшир, але герцог Единбурзький залишився в Норфолку після того, як королівська пара провела більшу частину карантинної ізоляції разом.

Королева Великобританії Єлизавета II та її чоловік принц Філіп роз'їхалися і тепер будуть жити в різних замках. Про це пише The Mirror.

Королева Єлизавета ІІ та Принц Філіп, фото Getty Images

Зазначається, що весь карантин подружжя провело разом у Віндзорському замку. А літо монарша пара провела в шотландському замку Балморал, періодично приймаючи в ньому членів сім'ї, після чого Єлизавета II і принц Філіпп переїхали звідти в Сандрингемський палац в графстві Норфолк.

Віндзорський замок, фото: РА

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Днями королева повернулася до Віндзорського замку, який, на якийсь час, стане головною локацією королівського двору Великобританії, оскільки саме цей замок вважається найбільш безпечним для Її величності, в порівнянні з Букінгемським палацом - основною резиденцією королеви Великобританії. Крім того, офіційні заходи в палаці з участю Королеви були скасовані.

Принц Філіп, своєю чергою, залишився в Сандрінгемі. Ще у 2017 році герцог Единбурзький склав свої королівські повноваження і вийшов "у відставку" за станом здоров'я.

Сандрингемський палац, фото Getty Images

Більшу частину свого часу герцог проводить в котеджі Wood Farm, розташованому на території Сандрінгемского палацу в Норфолку. З дружиною-монархом, яка продовжує виконувати свої обов'язки королеви Великобританії, в останні роки він бачився досить не часто.