Закон Про захист споживачів від мікрокредиторів, що надають "гроші до зарплати", і забороняє кредити під 0% був підписаний президентом України Володимиром Зеленським. Про це написано на сайті президента.

Читайте Знай в Google News!

У законопроекті прописано, що в договорі про мікрокредит повинні абсолютно чітко і недвозначно просвітити позичальника за повною процентною ставкою, супутніх і додаткових послугах, чітко виписаних санкціях, якщо повернення коштів позичальник прострочить і за графіком повернення грошей кредиторам.

Зараз же штрафними санкціями позикові кошти можуть бути збільшені навіть в 10 разів, кредиторів же зобов'яжуть вказувати реальну річну процентну ставку за мікрокредитами. Вона повинна включати всі без винятку витрати клієнта, що також стосується рекламної кампанії.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Українці більше не побачать оголошень про "кредити під 0 відсотків", тому новий закон поставить бар'єр на шляху нечесних фінансистів і позичальників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Синій" киянин з дітьми в салоні зніс з дороги три автомобілі: "Дружина винна!". Повідомляється, що інцидент стався на бульварі Кольцова, в районі будинку №14д, на Микільській Борщагівці в Святошинському районі столиці.

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом накрили сімейку рабовласників - запихали людей на ферму і змушували орати задарма.

Знай.ua писав, політичний хамелеон Вознюк: прикриваючись вишиванками, заробляє мільйони в Росії. Вознюк є безпринципним політиком, який зрадив не одну партію, зрадив виборців і продовжує зраджувати країну.