У Харкові відзначають "червону" зону. Поки школи і вищі навчальні заклади на продовжених канікулах, нічні клуби працюють на повну силу. У ніч на суботу "золота молодь" в клубах влаштовувала галасливі вечірки. Сторіс про відривні паті опублікували у соціальній мережі Іnstagram. Школи закрили, вузи закрили, ну хоч клуби працюють.

Читайте Знай в Google News!

Молодь чомусь не замислюється про наслідки своїх гулянь і не відчуває обмежень карантину. У них гормони буяють і вони хочуть руху.

Голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер раніше повідомляв, що поки що транспорт не зупиняють. Шкільні заклади - на канікулах, дошкільні заклади працюватимуть. Закриваються всі спортивні та культурні заклади. Торговельно-розважальні центри, заклади харчування працюватимуть до 20.00. Заклади торгівлі працюватимуть у звичайному режимі, але з дотриманням правил карантину.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

За його словами, в області буде закрито кінотеатри, фітнес-центри і спортзали. Крім того, закриваються для відвідування заклади, які надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Водночас курсування приміських автобусів та залізничний транспорт не зупинятимуться.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Всі прозріємо": головний інфекціоніст України розповів про пік захворюваності на covid-19 в країні.

Як повідомляв Знай.uа, імунітету від Covid-19 не дочекатися: лікар дав жорстке попередження.

Знай.uа писав, в Україні продовжили канікули в школах: кого карантин знову закрив удома.