Британський журналіст Пірс Морган, який раніше був другом Меган Маркл, в черговий раз накинувся на герцогиню Сассекську з критикою. Про це повідомляє видання Express.co.uk. Причиною стала заява Меган про психічне здоров'я і про те, що вона була "персоною, найбільш піддавалася тролінгу" в 2019 році. Дружина Гаррі заговорила про це, виступаючи в подкасті Teenage Therapy. Меган Маркл тоді заявила, що" онлайн-тролінг " був практично непереборним і надав руйнівний вплив на її психічне та емоційне здоров'я.

Пірс Морган виявив у заяві колишньої подруги деяку невідповідність. Відомо, що з моменту вступу в королівську сім'ю, Меган Маркл взагалі не було ні в яких соцмережах, так як це заборонено Протоколом Її Величності. А з моменту "Мегзіта" вона там так і не з'явилася.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: скріншот відео The Sun


До того ж, Пірс порадив Меган Маркл "бути більш далекоглядною" і назвав її "привілейованою принцесою" після того, як та віддалилася від королівської сім'ї.

"Вона сказала, що є людиною, яка найбільше зазнала тролінгу в усьому світі. Це неправда, звичайно. Дональд Трамп не погодився б з цим. То вона каже, що онлайн-тролінг не давав їй жити, а тепер сказала, що не була зареєстрована в соціальних мережах протягом багатьох років-ну і що це таке?”

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дядько Кейт Міддлтон не стримався через поведінку Меган Маркл і Гаррі.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл і Гаррі відмовилися відвідати монаршу сім'ю, серце Єлизавети II розбите.

Також Знай. ru писав, що Принцеса Беатріс наплювала на карантин, маска не підходить під коротку спідницю і високі підбори.