Українська громадська діячка та голова правління Всеукраїнської громадської організації Громадянська мережа "ОПОРА" та благодійної громадської організації Міжнародного фонду "Відродження" Ольга Айвазовська поділилася у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook кумедним відео з поліцейським та його піснею.

Читайте Знай в Google News!

"І все ж це відео зробило мій день. Його записав на виборчій дільниці невідомий поліцейський на Чернігівщині напередодні дня голосування Правда ж, прикольний дільничний", — написала вона, прикріпивши відео.

На ньому зображений поліцейський Валентин Бойко, виходячи з коментарів у Facebook. Він є дільничним з містечка Ніжин. Валентин зіграв на фортепіано і заспівав невелику пісню про те, як усім селом їм доводилося охороняти бюлетені. Ніяких порушень зафіксовано не було, так як охороною займається дільничний "Валічек".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, результати виборів 2020: коли будуть, екзитполи, явка і все найважливіше. Українці вже проголосували за мерів, голів селищ, сіл. А також за нові склади обласних, міських, районних та сільських рад.

Як повідомляв "Знай.ua", вибори в Україні: на Зеленського накинулася Гола активістка, президент не оцінив.

Знай.ua писав, українці розповіли, чому не прийшли на місцеві вибори: причина не в пандемії. Передвиборча кампанія тривала надзвичайно довго.