Черговий мовний скандал розгорівся на Донеччині. На цей раз в Слов'янську. Водієві маршрутного таксі зробили зауваження українською мовою, і попросили надіти маску. У відповідь чоловік зажадав, щоб пасажирка, яка зробила зауваження, вийшла з маршрутки і почав кричати, що викине її за "телячу мову". На бідну пасажирку накинулося ще кілька пасажирів, серед яких була і кандидат у депутати Валентина Павлова.

Павлова представляє політичну партію"Наш Край". Довгий час вона працювала в дитячих садках, а також в бухгалтерії. Зараз Валентина вийшла на пенсію і вирішила спробувати себе в якості депутата. На відео видно, як Павлова кричить ,що" немає життя від тих, хто приїхав на схід", на що дівчина, яку вона в цьому звинуватила, відповіла, що вона – корінна мешканка Слов'янська. Після публікації ролика, Валентина видалила всі фотографії з соціальних мереж.

Дівчину, на яку "накинулися" в маршрутці, звуть Рита Мазанкова. Вона заявила, що просто попросила водія надіти маску. "Спочатку я не зрозуміла, від чого на мене кричать, через вимогу надіти маску або через те, що я звернулася до водія українською мовою", сказала Рита.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві священик вирішив розігнати церкву, прикрившись Богом

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", позбавити інтелекту, але виховати " незалежними"

Також, "Знай.uа" писав, що знаменитий київський бар опинився в епіцентрі мовного скандалу