До чого тільки не додумуються креативні розробники реклам, щоб зацікавити населення. У жовтні 2020 року незалежний провайдер енергії компанія Etg.ua "шандарахнув" рекламну кампанію для споживачів домогосподарств з гаслом "Платіжка за газ затрахала?!"

Читайте Знай в Google News!

На екрані з’являється білява красуня, схожа на Мерилін Монро з похмурим виразом обличчя і томний чоловік в костюмі платіжки, який розчарує щосекунди монотонністю.

У пресслужбі Etg.ua зазначили, що "філософія свободи спонукала команду Etg.ua розкритися і розмістити рекламу на одному з найпопулярніших порно сайтів в світі – Pornhub". В ETG.UA наголосили, що "ніхто і ніколи з постачальників енергії цього не робив".

Реклама, фото: youtube

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

За інформацією від компанії Etg.ua за перший тиждень більше 300 000 передплатників Pornhub в Україні побачили цей ролик і понад 20 000 перейшли на сайт компанії і переглянули інформацію про ціну і послуги.

"Для нас це виклик, ми не шукаємо легких шляхів і знаємо, що безліч варіацій як в продажах, так і в маркетингу працюють давно і надійно, при цьому цікаві рішення завжди спонукають дії, і ... ми подумали, а чому ні ?! хіба наші потенційні клієнти не сучасні, сміливі та креативні?", - прокоментував рекламу представник Etg.ua Володимир Шведкий.

Компанія Etg.ua адресує порновиклик монополістам і конкурентам, споживачі яких все ще стоять в чергах по оплаті комуналки, не розуміють, як заповнювати і розраховувати платіжки, переплачують на несправедливих нарахуваннях за газ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, комунальні муки тривають: українців притиснули новими платіжками за газ і тепло

Як повідомляє портал Знай.uа ціни на комуналку в Україні визначатимуть місцева влада: чим можуть здивувати платіжки

Також Знай.uа писав, що хмельничанам сказали, коли включать опалення: перевірте батареї