Співзасновник компанії "Slaxico" Ігор Толубяк порекомендував українцям видалити зі своїх телефонів популярний додаток Facebook. Про це пише видання GSMinfo.

Додаток має безліч переваг - ви можете оперативно зв'язатися зі знайомими в будь-якій точці світу, читати свіжі новини, дізнаватися про події в світі і товари, знайомитися з новими людьми. Однак є у додатка і вагомі недоліки.

Смартфон, фото: gettyimages

Так, експерт розповів, що Facebook "стежить" за своїми користувачами і формує стрічку тільки на основі інтересів. Толубяк додав, що соцмережі не раз доводилося пояснюватися, чому зі стрічки пропали пости друзів.

До того ж, додаток Facebook дуже енергоємне і сприяє швидкому розрядженню акумулятора. Тому, якщо ви рідко користуєтеся фейсбуком на телефоні, то його слід видалити, щоб заощадити енергію і пам'ять пристрою.
Також, Експерт порадив не тримати додаток Facebook і месенджер в телефоні, адже воно краде у вас дорогоцінний час, який можна було б приділити друзями і близьким. Завжди краще жити реальним життям, ніж без кінця "сидіти в телефоні", підсумував Толубяк.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.