Українські захисники продовжують тримати ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил повністю контрольованою і стабільною.
За минулу добу, 20 листопада, було зафіксовано цілих сім порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.
Читайте Знай в Google News!
Путінські окупанти застосували стрілецьку зброю в районі населеного пункту шуми. А неподалік від Харчовика, Павлополя, Авдіївки, Кам'янки та Водяного — гранатомети різних систем та стрілецька зброя.

"Також, з боку тимчасово окупованої Ужівки в напрямку Водяного, окупанти здійснили дистанційне мінування позицій наших військ використовуючи заборонені міни ПОМ-2. Бойових втрат і поранень серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було", — йдеться в повідомленні ООС

Від початку ж поточної доби, 21 листопада, поки що, вздовж лінії розмежування, спостерігається тиша. Збройні формування Росії не здійснюють будь-яких вогневих провокацій.

"Підрозділи, залучені до проведення операції Об'єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню, які вступили в дію 27 липня 2020 року і готові адекватно відреагувати у разі загрози їхньому життю або здоров'ю. Слава Україні!", - підсумували в прес-службі ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські воїни на Донбасі змусять тремтіти окупантів, але поки стріляють путінські найманці.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", путінські окупанти на Донбасі боязно "підібгали хвости", українські воїни насолоджуються міні-перемогою.

Знай.ua писав, над Донбасом піднявся гул від гранатометів путінських найманців, мужність воїнів ЗСУ вражає.