Український ведучий Анаталій Анатоліч, який недавно перехворів на covid-19, взяв інтерв'ю у міністра МОЗ Максима Степанова.

Читайте Знай в Google News!

Близько двох тижнів тому Анаталій Анатоліч поділився інформацією про те, що заразився covid-19. А зараз журналіст оприлюднив відео свого інтерв'ю з міністром МОЗ. Відповідно, головні запитання стосувались коронавірусу.

Напружена ситуація із другою хвилею захворюваності на коронавірус в Україні триватиме щонайменше до березня 2021 року. Про це міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів в інтерв'ю телеведучому Анатолію Анатолічу.

"Мені здається, що така напружена ситуація другої хвилі буде продовжуватись до березня. Це не означає, що до березня кількість кожного дня буде зростати, але зростати буде ще 100% довго", – сказав міністр.

Популярні новини зараз

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Степанов уточнив, що оскільки коронавірус - респіраторне захворювання, то він підлягає сезонності. А в березні починається спад захворюваності на респіраторні хвороби. І хоча сезонність covid-19 не така, як в грипу, але в теплу пору року він все ж відступає, зазначив міністр.

Міністр розповів також про українську розробку вакцини від covid-19, термін дії антитіл на коронавірус, похибку ПЛР-тестів та про багато інших цікавих речей.

Зокрема, мова йшла про те, чому Петро Порошенко звільнив Максима Степанова з посади голови Одеської ОДА, що міністр думає про Уляну Супрун та про президента Володимира Зеленського.