Зовсім недавно самопроголошений президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко зробив заяву про те, що нова конституція не пишеться під нього. При ній він президентом вже не буде.

Політик повідомляє, що ніколи не допустить можливості "сфальшувати", приймаючи нову Конституцію. "Або потім вибори за новою конституцією хтось сфабрикував", навіть "якщо знатиме, що це буде не те, що він хоче". Про це повідомляє видання "БЕЛТА" з посиланням на його заяву під час візиту в одну з лікарень із зараженими COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

"Ніяку Конституцію я під себе не роблю. З новою конституцією я вже з вами президентом працювати не буду. Тому заспокойтеся, спокійно це переносите", - сказав він і потім додав, що білоруському народу слід пройти те, що він повинен пройти. "І краще зараз, без війни, гірше, якщо цю війну підкинуть", - зазначив Олександр Лукашенко.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Я прихильник нової Конституції. Не тому, що демократію якусь треба. Не в демократії справа. Мене що в цій ситуації хвилює: незнайомому президенту таку Конституцію віддавати не можна. Буде біда", - сказав він. Після президентських виборів з 9 серпня в Білорусі тривають масові протести проти самопроголошеного глави держави Лукашенка. Тому Україна поставила на паузу Міжнародні відносини з РБ, виділяючи готовність до співпраці з білоруською опозицією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, священики наклали анафему на Лукашенка і відлучили його від церкви: "Геноцид народу"

Як повідомляв "Знай.ua", українські прикордонники виявили "подарунки від Лукашенка" - в ящиках з оселедцем рибкою і не пахло

Знай.ua писав, ображений Лукашенко запропонував зберегти в Мінську майданчик для Зеленського і Путіна: "Баба з возу - коню легше..."