У Житомирі лікар підозрюється в замаху на вбивство директорки стоматологічного центру, в якому він працював. Відомо, що чоловік зважився на такий крок через борги.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляти прес-служба Національної поліції в Житомирській області.

"За процесуального керівництва Житомирської місцевої прокуратури слідчими Житомирського відділу поліції проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом закінченого замаху на вбивство директора стоматологічного центру, вчиненого жителем Житомира. У п'ятницю, 27 листопада, за погодженням з процесуальним прокурором, особі повідомлено про підозру у вчиненні замаху на злочин, передбачений ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України", - сказано в повідомленні.

працівник стоматології, фото Нацполіції

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Інцидент стався 19 листопада в Житомирі, в приміщенні стоматологічного центру. Співробітники центру виявили в кабінеті важко поранену директорку, без свідомості. Начальницю доставили в лікарню і прооперували. Постраждала вже прийшла до тями.

місце злочину, фото Нацполіції

"В ході досудового слідства встановлено, що злочин скоєно співробітником центру, 28-річним лікарем, на грунті виниклих боргових зобов'язань. Злочин розкрито завдяки спільним злагодженим діям прокуратури та співробітників поліції. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - повідомили в прес-службі.

Досудове розслідування проводить Житомирський відділ поліції Головного управління Нацполіції в області. Житомирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, російський суд виправдав вбивцю 8-річної дівчинки після зізнання: забив молотком по голові.

Як повідомляв портал Знай.uа, кривава бійня через спадщину: пенсіонер зарізав дружину, розстріляв пасинка і погрожував поліції.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві судять беркутівців, обвинувачених у звірячих розстрілах на Майдані.