Якщо для вас важлива якість їжі, яку ви вживаєте і власне здоров'я, не кажучи вже про зовнішній вигляд і фігуру, то ось список продуктів, які ні в якому разі не можна купувати в супермаркеті.
"Зручні" і "готові до вживання" продукти в яскравих упаковках насправді мають дуже сумнівний склад. Уникайте класти в свій кошик для покупок наступне:

  1. Продукти з ароматизаторами-імітація смаку і аромату фруктів, ягід і т.д може бути дуже правдоподібною, але це жодного разу не корисно. Не замінюйте натуральні продукти хімією;

  2. Холодний чай в пляшках дуже шкідливий. Найчастіше він до країв сповнений цукру або підсолоджувачів. В такому випадку, між таким "чаєм" і лимонадом, що стоїть поруч на полиці, немає рещітельно ніякої різниці.

  3. "Продукти без глютену" - модна маркетингова виверт. Якщо у вас немає індивідуальної непереносимості глютену або пов'язаних з ним захворювань, не купуйте таке — у багатьох безглютенових продуктах куди більше калорій, жирів, вуглеводів і штучних добавок, ніж у звичайних. До того ж, вони куди дорожче.

  4. Цільнозерновий хліб-уважно читайте етикетки, перш ніж його купувати. Переконайтеся, що його основний компонент — цільне зерно пшениці, і це не просто білий хліб, присипаний зверху зернятками для виду.

    Популярні новини зараз

    Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

    Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

    Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

    Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

    Показати ще
  5. Товари, в інгредієнти яких входить дерево. Купуючи сухі сніданки і батончики «багаті волокнами», ви, цілком можливо, отримуєте не зовсім те, що уявляєте. Перевірте список інгредієнтів на слово "целюлоза". Целюлоза-то синонім "подрібненої деревини". Яка гидота!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.