Роклосана в серіалі "Величне століття" мала підтримку з боку Хатідже в перший час.

І це незважаючи на те, що улюблена сестра повелителя показувала жінці свою перевагу, паралельно по-доброму розташовуючись до Хюррем. Валіде спочатку виступала проти Олександри, але лише до своєї смерті, Айше-Хафса більш-менш перейнялася до коханої сина.

Читайте Знай в Google News!

А ось інші сестри повелителя висловлювали зневагу до Хюррем-султан. Серед них найбільш явно це робила Фатьма-султан. А ось Бейхан було все одно через відсутність інтересу до інтриг, чого не скажеш про основну частину династії.

Шах-султан хоч і не була в захваті від вибору падишаха, але саме вона, що цінувала своє походження, висловила Хюррем свою повагу. Хюррем Хасекі-султан зазначила при першій зустрічі Султана з Шах, що це прекрасна можливість мати сестру, на яку можна покластися, проте з гіркотою зазначила, що позбавлена цього.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Шах-султан ж зазначила відразу ж, що у Хюррем є щось більше — адже вона частина незвичайної сім'ї, династії Османів, що є кращою в світі. А Роксолана, в свою чергу, може вважати себе частиною цієї великої родини. Для них вона стала своєю, рідною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірка серіалу "Величне столiття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Як повідомляв "Знай.ua" актори "Величного століття" в реальному житті: як поза серіалом виглядають Хюррем, Сулейман і Пелін.

Знай.ua писав, дружина "султана Сулеймана" поправилася після пологів і натрапила на шквал ненависті: "Ви можете ковзнути"