Вночі з 28 на 29 листопада під офісом політичної партії "Національний корпус" у Києві прогримів вибух. Невідомий кинув бойову гранату. Про це повідомляє канал" Новини Країни " в Telegram.

Камери відеоспостереження зафіксували момент, коли зловмисник кидає гранату. Він був на велосипеді. На щастя, в результаті вибуху ніхто не постраждав.
Інцидент стався відразу після того, як була проведена акція З нагоди Дня пам'яті жертв Голодомору під посольством РФ.

"сьогодні вночі до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про ймовірний вибух біля одного з приміщень на вулиці Зої Гайдай. На місці події правоохоронці встановили,що біля громадської приймальні лідера однієї з політичних партій стався вибух гранати. Постраждалих немає. В результаті вибуху частково пошкоджено паркан і двері будинку", - прокоментували інцидент в Національній поліції України.

У " Нацкорпусі "впевнені, що це справа рук проросійського нардепа Іллі Киви і його друга Олега Ширяєва з партії Віктора Медведчука"ОПЗЖ". Начальник штабу партії Максим Жорін розповів журналістам, що у ОПЗЖ в розпорядженні цілі збройові склади, і тепер вони перейшли до активних дій проти проукраїнських активістів.

«впевнений, що причина теракту - наша боротьба з проросійськими силами. За дивним "збігом", тільки вчора ми провели велику акцію під посольством РФ, а сьогодні наш офіс намагалися підірвати. Ми не раз попереджали, що Кива і його підопічний Ширяєв - шавки російського агента Медведчука - мають цілі склади зі зброєю. Як бачите, вони вже перейшли до активних дій. Озброєні мавпи - дуже небезпечна історія! Такі гранати вони можуть кидати не тільки в наші офіси, а де завгодно. На відео з камер спостереження видно вибух і ідіота, який тікає після скоєного. Відповідальність чекатиме кожного!» - заявив Максим Жорін у себе в Telegram-каналі.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Потужний вибух на Позняках: українців відправили збирати речі

Як повідомляє портал «Знай.uа» Жертви вибуху на Позняках залишилися без даху над головою і звернулися до Зеленського: "обіцяв і забув"

Також "Знай.ua" писав, що Жертви трагедії на Позняках у Києві отримали ключі від квартир, яких не існує