29 листопада, в неділю, в одній з маршруток, що з'єднують Ковель і Луцьк, стався конфлікт між двома жінками через маску. Згодом словесна перепалка переросла в бійку.

Все почалося з простого прохання однієї з пасажирок в Ковелі, щоб всі присутні одягли маски. Зауваження також було дано і водієві. Спочатку жінку проігнорували, але потім пасажири почали з нею конфлікт після відвертої вимоги дотримуватися правил порядку.

Читайте Знай в Google News!

Але після того, як люди все ж погодилися скористатися масками, одна жінка зазначила, що у неї немає засобу захисту при собі, і попросила опонентку надати їй її, або вийти з маршрутки і скористатися таксі. Українка, яка спочатку просила всіх скористатися масками, почала знімати на відео свою "суперницю", яка ховала обличчя за сумкою.

Вона також подзвонила в поліцію і розповіла про ситуацію, що склалася, а потім другій жінці все ж дали маску і конфлікт ніби як припинився. Але відновився з новою силою у Луцьку, коли автобус зупинився біля школи №5, а жінка підійшла до своєї "опонентки", щоб дати пораду. Коли її суперниця відмовилася, вона була названа "сопливою малоліткою", отримавши у відповідь іншу образу – "бл*д*га кончана".

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Згодом між ними виникла бійка, вони тягали один одного за волосся і обмінювалися ляпасами. В результаті в однієї з них постраждали окуляри, а коли жінки покинули транспорт, маршрутка просто поїхала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві "голий" пасажир, якого виставили з маршрутки, наздогнав її на таксі - "Все одно поїду!"

Як повідомляв "Знай.ua", агресивний дружок Путіна накинувся на пенсіонерку через мову: "Котись до Львова"

Знай.ua писав, У Харкові "гола" медик відмовилася одягатися при дитині: крику на всю лікарню.