Потрадавшая від рук українського фотографа Олександра Ктиторчука, якого посадили під варту за підозрою в згвалтуванні неповнолітніх, Світлана Коваль поділилася своєю історією.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина написала в Facebook, як збоченець заманив її в студію-квартиру і запропонував зробити кілька знімків, змусив зняти білизну.

"Пам'ятаю таке: як я сиджу на сходинках гола. Страшно соромлюся. Не того, що я некрасива, а того, що чужі очі дивляться на мої інтимні місця. Виставляючи кожен пальчик, нахил голови або положення коліна, він торкається мене, ніби це потрібно для вдалого фото. У моїй душі відчай, вразливість, заціпеніння, приниження, вина, безпорадність, неприязнь", - розповіла Світлана.

При цьому деякі фрагменти випали зі спогадів дівчини.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Він учив мене життя, кажучи: щоб зробити чоловіків щасливими, краще мені прибрати волосся зі своєї інтимної зони (ага, я сюди саме за такими порадами прийшла)... А далі пам'ятаю, як він уже проник у мене пальцем. Причому я не те, що не давала згоди, це сталося так раптово, що я не зрозуміла, що відбувається. Цієї миті я вже прокинулася від впливу маніпуляцій та усвідомлювала, що в небезпеці. Думала про можливі шляхи втечі", - зізналася вона.

Світлана згадувала, як збентежено і мовчки дивилася йому в очі, і просто чекала, коли все закінчиться.

"Він хотів торкатися грудей, це було огидно, я намагалася відсторонитися, а він сказав: "Як уже впустила всередину, то чого ж не даєш груди?" І я думала, що він має рацію, що "вже все втрачено", що "я вже погодилася". Далі знову пробіл, а потім уже фрагмент, як він, уже не так терпляче, а немов оскаженілий, силою тягне мене сходами на другий поверх у ліжко. Я чиню опір, кричу, намагаюся вирватися, розумію, що те, чого я боялася, уже не за горами, і тут уже будь-які способи оборони знадобляться. Але сили були нерівні, і скоро ми опинилися в його ліжку", - написала Коваль.

У той момент вона молила Бога про диво, просила фотографа зупинитися, плакала і просила.

"Він поклав мене на бік, і сам ліг обличчям до мене. Пам'ятаю, що із жахом відчула, як його пеніс торкається мого тремтячого тіла. Думаю: "Ось і все, порятунку не буде, він зараз образить мене, а потім, може, і вб'є". Раптом він завмер. Зупинився. Відпустив свої руки, які міцно мене стискали за плечі. Ліг на спину. Сказав якось здивовано: "Такого в мене ще не було, щоб я не закінчив", - підсумувала Світлана.

Модель вистрибнула з ліжка і побігла вниз по сходах. Потім вона забрала у фотографа свої знімки на носії і пішла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 25 листопада поліція затримала Олександра Ктиторчука, якого підозрюють у розбещенні неповнолітніх дівчат.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові побожний чоловік створив страшне з 11 дівчатками: "Ми вважали його святим".

Також портал Знай.uа писав, що поліція затримала 14 маніяків і врятувала 46 дітей: знімали на камеру, задіяли тварин.