1 грудня в Києві стався великий мітинг ФОП, які протестували проти обов'язкового введення касових апаратів. На цьому тлі залишився малозаміченим ще один мітинг.

Громадські активісти зібралися під будівлею Міністерства юстиції, щоб висловити свій протест проти міністра розвитку громад і територій України. Про це написав у Facebook блогер Міха Чаплига.

За словами блогера, протест був мотивований тим, що Чернишов є одним з тих людей, які знищують Київ. Через його діяльність і бездіяльність в Києві проводиться незаконна забудова, з'являється величезна кількість недобудов, а також величезна кількість потворних новобудов, які зводяться без будь-якого плану.

“Архітектурно-будівельна інспекція не виконує своїх функцій, а, очевидно, просто веслування на лопату. І не до бюджету, а до кишені."- пише блогер. За його словами, Чернишов навіть не надав звіту за попередні 9 місяців поточного року. “Зрозуміло, що киянам байдуже на чорну касу та дозвіл на будівництво ліворуч.
Головне - все привести на думку і забезпечити, щоб всі корумповані чиновники з ГАЗІ і МВС відгнали!", – резюмував Миха Чаплига.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Нагадаємо, що Франківчани з каструлями та ложками оточили поліцію

Як повідомляв портал "Знай.uа", розлючені ресторатори накрили" поляну " посеред міста

Також, "Знай.uа" писав, що Верховна Рада запропонувала нові карантинні обмеження